Cameleon erikoispinnoitteet

Pisarameren valikoimasta löytyvät myös upeat Cameleon erikoispinnoitteet. Cameleon tuoteperheeseen kuuluu upeita pinnoitteita betonijäljitelmästä ruoste-efektiin. Erikoispinnoitteet ovat kuivien tilojen seinäpinnoitteita.

Kaikki Cameleon erikoispinnoitteet ovat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä asentaa. Tuotteiden asennus onnistuu kaikilta, joilla pensseli tai lasta pysyvät kädessä. Tarkemmat asennusohjeet saatte myymälöistämme sekä Cameleon Youtube-kanavalta https://www.youtube.com/channel/UCtQpTT2oPY6V0fPZN... 

Henkilökuntamme auttaa teitä mielellään asennuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Jos haluatte tehosteseinän, jossa on sitä jotain, suosittelemme tutustumaan Cameleon tuoteperheeseen. Pisarameren myymälöissä on kattava määrä mallipaloja ja malliseiniä sekä useita eri mallikansioita Cameleon laajasta tuotevalikoimasta. Mallipalat ovat myös lainattavissa kotiin.

Pisaremeri tekee Cameleon tuotteiden asennuksia tuntitöinä sekä urakkasopimuksina. Tuntityön kustannus on 55 € / h. Urakkatarjousta kannattaa kysyä kohteen tietojen kera osoitteesta asiakaspalvelu@pisarameri.fi.

Lisätietoja tuotteista ja asennuksista asiakaspalvelu@pisarameri.fi / 044 978 7299 tai vantaa@pisarameri.fi / 040 755 90 31.

www.cameleo.pl

Cameleon tuoteperhe

Cameprimer 0,8 l

Cameprimer 2,4 l

Camelazur 0,8 l

Camelazur 2, 4 l

Pigment 20 ml

Pigment 100 ml

Concrete effect 2 kg

Concrete effect 8 kg

Concrete effect rough 8 kg

Travertine 2 kg

Travertine 8 kg

Travertine rough 8 kg

Rust effect 2 kg

Patina effect 2 kg

Activator 0,5 l

Manhattan light 1,6 l

Manhatta dark 1,6 l

 • -silver / gold 40 g
 • -silver / gold 160 g

Vetetian stucco 3 kg

Camevax

 • -transparent 0,25 kg
 • -silver 0,25 kg
 • -gold 0,25 kg
 • -copper 0,25 kg

Pearl stucco 2,4 lPATINA Classic effect

Yleistä

PATINA EFFECT Classic effect on erikoispinnoite, jolla luodaan patinoituneen kuparipinnan näköistä pintaa. Yhdistämällä kehittämäämme pinnoitetta aktivointiaineeseen saadaan aikaan patinoitunutta ilmettä useimmille pinnoille. PATINA EFFECT Classic effect -tuotetta voidaan yhdistää muiden pinnoitteidemme, esimerkiksi RUST EFFECT-pinnoitteen kanssa.

SÄVYTYS

Tämä erikoispinnoite on saatavilla yhdessä sävyssä.

Sävyn voimakkuus vaihtelee käytetyn aktivointiaineen määrän mukaan.

Maalaamattomat pinnat:

Jos kyseessä on tuore betoni- , kalkki- , laasti- tai muu tasoitepinta, tulee pinnan olla kuivunut vähintään 30 vuorokautta. Kipsilevyn tulee olla tasoitettu, ja tasoitteen täysin kuivunut. Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

Maalatut pinnat:

Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Hio pinta kauttaaltaan hiomapaperilla (karkeus 120-150).

Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

LAASTIN ESIVALMISTELU

Lisää pakkaukseen siihen soveltuva määrä vettä: 2 kg = 0,660 - 0,720 litraa, 10 kg = 3,3 - 3,6 litraa. Sekoita huolellisesti. Jos pinnoitat isomman alan kuin mitä yhdestä pakkauksesta tulee, suosittelemme koko tarvittavan laastimassan sekoittamista kerralla yhdessä astiassa.

Tuote tulee käyttää 1 - 2 tunnin kuluessa veden lisäämisestä.

TYÖSTÖVAIHEET:

01

tuote: CAMEPRIMER P300

riittoisuus: 115 ml / m2 ( yksi kerros )

työvälineet: maalipensseli, rullatela

Työstä CAMEPRIMER P300-primeri pohjustetulle, tasoitetulle, tasaiselle ja kuivalle pinnalle rullatelalla yhteen tai kahteen kertaan.

Kuivumisaika: 4 tuntia / kerros

02

tuote: PATINA EFFECT

riittoisuus: 0,5 kg / m2

työvälineet: Venetian teräsliippi

Levitä kerros PATINA EFFECT - laastia aiemmin esivalmistellulle pohjalle. Työstä kerralla 2 - 3 neliön ala. Kun laasti on levitetty, kuvioi pintaan haluttua jälkeä venetian teräsliipin avulla. Jatka näin, kunnes koko haluttu pinta on työstetty PATINA EFFECT Classic effectillä.

03

tuote: rust & patina ACTIVATOR

Kun PATINA EFFECT- laasti on kuivunut n. 15 - 20 minuuttia, suihkuta koko pinta RUST & PATINA - aktivointiaineella. Annostus tehostaa aktivointiaineen vaikutusta. Suihkuta aktivointiaine noin 20 - 25 cm päästä käsiteltävästä pinnasta. Jätä kuivumaan.

Kuivumisaika: 12 tuntia

04

tuote: CAMELAZUR L200

riittoisuus: 80 ml / m2

työvälineet: maalipensseli, mohair rullatela

PATINA EFFECT Classic effect - pinnan suojaamiseksi suosittelemme lakkaamaan pinnan CAMELAZUR L200 - lakalla aikaisintaan 12 tunnin kuluttua asennuksesta. Käytä lakkaukseen mohair-rullatelaa. Huolehdi, että lakka leviää tasaisesti.

kuivumisaika: 6 tuntia

PINNOITTEEN KUIVUMISAJAT

lämpötilan ollessa + 20 C ja kosteusprosentin 50%

kosketuskuiva: 6 tuntia viimeisestä pinnoituksesta

täysin kuivunut: 21 vrk

TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS

Käytä lämmintä saippuavettä.

PINNOITTEEN PUHDISTUS

Puhdistus voidaan tehdä aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua viimeisen pinnan työstöstä. Ei suositella voimakkaita puhdistusaineita. Käytä laimeaa saippuavettä.

TYÖOLOSUHTEET

Asennuksen aikana lämpötilan tulisi olla + 10 C ja + 30 C välillä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Ilmoittamamme ohjeet ja suositukset perustuvat kokeisiin ja kokemuksiimme. Ne on tarkoitettu avustamaan käyttäjää löytämään sopivimman työtavan ja saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Koska käyttäjän työskentelyolosuhteet ovat valvontamme ulkopuolella, emme voi ottaa kantaaksemme vastuuta tuloksista, joita hän saa käyttäessään suosittelemiamme aineita ja ohjeita.

CONCRETE EFFECT classic effect

YLEISTÄ

CONCRETE EFFECT Classic effect on pinnoite, joka jäljittelee raakaa betonipintaa. Erilaisilla työtavoilla voidaan luoda lukuisia erilaisia pintaefektejä. CONCRETE EFFECT Classic effect soveltuu hienosti lofthenkisiin tiloihin ja moderniin sisustukseen. CONCRETE EFFECT Classic effect:llä luot elegantteja ja rouheita sisustuksia.

SÄVYTYS

Saat lisätietoa sävytyksestä CAMALEO MASTER Catalog:sta sekä CAMELEO technical guide:sta.

POHJUSTUS

Pohja tulee valmistella ennen Cameleo erikoispinnoitteen asennusta.

Maalaamattomat pinnat:

Jos kyseessä on tuore betoni-, kalkki-, laasti- tai muu tasoitepinta, tulee pinnan olla kuivunut vähintään 30 vuorokautta. Kipsilevyn tulee olla tasoitettu, ja tasoitteen täysin kuivunut. Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

Maalatut pinnat:

Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Hio pinta kauttaaltaan hiomapaperilla (karkeus 120-150).

Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

LAASTIN ESIVALMISTELU

Lisää pakkaukseen siihen soveltuva määrä vettä: 4 kg = 1,5-1,75 litraa, 8 kg = 3-3,5 litraa, 20 kg = 7,5-8,75 litraa. Sekoita huolellisesti. Anna vetäytyä n.15 minuuttia, sekoita vielä ennen käyttöä. Jos tuote sävytetään, tulee pigmentti sekoittaa ensin veteen, joka lisätään pakkaukseen. Sen jälkeen huolellinen sekoitus, anna vetäytyä noin15 minuuttia. Sekoita vielä ennen käyttöä. Jos pinnoitat isomman alan kuin mitä yhdestä pakkauksesta tulee, suosittelemme koko tarvittavan laastimassan sekoittamista kerralla yhdessä astiassa.

TYÖSTÖVAIHEET:

01

tuote: CAMEPRIMER P300

riittoisuus: 115 ml / m2 ( yksi kerros )

työvälineet: maalipensseli, rullatela

Työstä CAMEPRIMER P300-primeri pohjustetulle, tasoitetulle, tasaiselle ja kuivalle pinnalle rullatelalla yhteen tai kahteen kertaan.

kuivumisaika: 4 tuntia / kerros

02

tuote: CONCRETE EFFECT

riittoisuus: 1 kg / m2

työvälineet: venetian teräsliippi, rullatela

Levitä CONCRETE EFFECT-laasti primeroidulle pohjalle. Asenna kerralla n.1-2 m2. Laastin levityksen jälkeen työstä pintaan haluttua jälkeä rullatelaa käyttäen luodaksesi struktuuria. Jätä kuivumaan n.15-20 minuutiksi. Tasoita pinta Venetian teräsliipin avulla kauttaaltaan ja jätä kuivumaan. Työstä vaiheittain uutta pintaa, kunnes saat koko haluamasi alueen pinnoitettua CONCRETE EFFECT classic effect:llä.

kuivumisaika: 12 tuntia

03

tuote: CAMELAZUR L100

riittoisuus: 100 ml / m2

työvälineet: maalipensseli, rullatela (mohair)

Kun CONCRETE EFFECT-laasti on kuivunut vähintään 12 tuntia, voit lakata pinnan läpikuultavalla CAMELAZUR L100-lakalla. Käytä lakkaamiseen rullatelaa. Vältä kosteiden laikkujen muodostumista.

kuivumisaika: 6 tuntia

PINNOITTEEN KUIVUMISAJAT

Lämpötilan ollessa +20 C ja kosteusprosentin 50%

kosketuskuiva: 6 tuntia viimeisestä pinnoituksesta

täysin kuivunut: 30 vrk

TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS

Käytä lämmintä saippuavettä.

PINNOITTEEN PUHDISTUS

Puhdistus voidaan tehdä aikaisintaan 14 vrk kuluttua viimeisen pinnan työstöstä. Ei suositella voimakkaita puhdistusaineita. Käytä laimeaa saippuavettä.

TYÖOLOSUHTEET

Asennuksen aikana lämpötilan tulisi olla +10 C ja +30 C välillä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Ilmoittamamme ohjeet ja suositukset perustuvat kokeisiin ja kokemuksiimme. Ne on tarkoitettu avustamaan käyttäjää löytämään sopivimman työtavan ja saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Koska käyttäjän työskentelyolosuhteet ovat valvontamme ulkopuolella, emme voi ottaa kantaaksemme vastuuta tuloksista, joita hän saa käyttäessään suosittelemiamme aineita ja ohjeita.

Venetian Stucco

Yleista

VENETIAN STUCCO Pearl effect on ylellinen erikoispinnoite helmiäishohteella. VENETIAN STUCCO Pearl effect on saatavilla laajan värikartan sävyillä ja useilla uniikeilla heimiäisefekteillä.

Sävytys

Saat lisätietoa sävvtvksestä CAMALEO MASTER Catalog:sta sekä CAMELEO technical guide:sta.

Pohjustus

Pohja tulee valmistella ennen Cameleo erikoispinnoitteen asennusta.

Maalaamattomat pinnat:

Jos kyseessä on tuore betoni-, kalkki-, laasti- tai muu tasoitepinta, tulee pinnan olla kuivunut vähintään 30 vuorokauta. Kipsilevyn tulee olla tasoitettu, ja tasoitteen täysin kuivunut. Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

Maalatut pinnat:

Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Hio pinta kauttaaltaan hiomapaperilla (karkeus 120-150). Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

LAASTIN ESIVALMISTELU 

Sekoita huolella VENETIAN STUCCO struktuurimaali koneellisesti. Lisää Cameleo-pigmentti ja sekoita kunnes massa on täysin sekoittunut.

Työstövaiheet:

01 tuote: CAMEPRIMER P300

 • riittoisuus: 115 ml / m2 ( yksi kerros )
 • työvälineet: maalipensseli, rullatela
 • Työstä CAMEPRIMER P300-prirneri pohjustetulle, tasoitetulle, tasaiselle ja kuivalle pinnalle rullatelalla yhteen tai kahteen kertaan.
 • kuivumisaika: 4 tuntia / kerros

02 tuote: VENETIAN STUCCO

 • riittoisuus: 250g/m2
 • työvälineet: venetian teräsliippi
 • Työstä VENETIAN STUCCO-struktuurimaali haluttuun pintaan Venetian teräsliipin avulla. Hierrä liipillä ohutta kerrosta, kerrospaksuus n. 1-1,5 mm. Jätä kuivumaan.
 • kuivumisaika: 6 tuntia

03 tuote: VENETIAN STUCCO

 • riittoisuus: 150g/m2
 • työvälineet: venetian teräsliippi
 • Kun ensimmäinen kerros VENETIAN STUCCOA on kuivunut vähintään 12 tuntia, voit työstää toisen VENETIAN STUCCO- kerroksen. Hierrä lyhyin, eri suuntaisin liipin vedoin - näin luot vaihtelevaa, uniikkia pintaa. Peitä näin koko pinta. Jätä kuivumaan
 • kuivumisaika: 4 tuntia

04 tuote: CAMEWAX PEARL

 • riittoisuus: 12,5 g / m2
 • työvälineet: enetian teräsliippi
 • Kun VENETIAN STUCCO on täysin kuivunut, työstä Venetian teräsliipin avulla helmiäisvaha ohuelti sen pintaan. Anna kuivahtaa n. 10-15 minuuttia, jonka jälkeen kiillota vaha Venetian eräsliipin reunan avulla. Jos haluat kiillottaa pintaa enemmän, käytä flanelli- tai mikrokuituliinaa tai hio koneellisesti kiillotustyynyn avulla. Likaantumiselle alttiissa tilassa vahaus kannattaa suorittaa kahteen kertaan.

Pinnoitteen kuivumisajat

Lämpötilan ollessa + 20 C ja kosteusprosentin 50%.
Kosketuskuiva: 6 tuntia viimeisestä Dinnoituksesta.
Täysin kuivunut: 21 vrk.

Työvälineiden puhdistus

Käytä lämmintä saippuavettä.

Pinnoitteen puhdistus

Puhdistus voidaan tehdä aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua viimeisen pinnan työstöstä. Ei suositella voimakkaita puhdistusaineita. Käytä laimeaa saippuavettä.

Työ olosuhteet

Asennuksen aikana lämpötilan tulisi olla + 10 C ja + 30 C välillä.

Travertine Effect

Yleistä

TRAVERTINE Rough pearl effect luodaan yhdistämällä TRAVERTINE Rough effect -tekniikka ja CAMEWAX helmiäisvaha. Pehmeä ja hienostunut helmiäispinta luo upean säväyksen moderneihin ja klassisiin sisustuksiin.

Sävytys

Saat lisätietoa sävytyksestä CAMALEO MASTER Catalog:sta sekä CAMELEO technical guide:sta.

Pohjustus

Pohja tulee valmistella ennen Cameleo erikoispinnoitteen asennusta.

Maalaamattomat pinnat:

Jos kyseessä on tuore betoni-, kalkki-, laasti- tai muu tasoitepinta, tulee pinnan olla kuivunut vähintään 30 vuorokautta. Kipsilevyn tulee olla tasoitettu, ja tasoitteen täysin kuivunut. Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300-primerilla.

Maalatut pinnat:

Poista kaikki lika, pöly, rasvatahrat ja irtoliima. Hio pinta kauttaaltaan hiomapaperilla (karkeus 120-150). Paikkaa epätasaisuudet ja halkeamat. Pohjusta pinta yhteen tai kahteen kertaan CAMEPRIMER P300- primerilla.

Laastin esivalmistelu

Lisää pakkaukseen siihen soveltuva määrä vettä: 4 kg = 1,5-1,75 litraa, 8 kg = 3-3,5 litraa, 20 kg = 7,5-8,75 litraa. Sekoita huolellisesti. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia, sekoita vielä ennen käyttöä. Jos tuote sävytetään, tulee pigmentti sekoittaa ensin veteen, joka lisätään pakkaukseen. Sen jälkeen huolellinen sekoitus, anna vetäytyä noin 15 minuuttia. Sekoita vielä ennen käyttöä. Jos pinnoitat isomman alan kuin mitä yhdestä pakkauksesta tulee, suosittelemme koko tarvittavan laastimassan sekoittamista kerralla yhdessä astiassa.

Työstövaiheet:

01 tuote: CAMEPRIMER P300

 • riittoisuus: 115 ml / m2 (yksi kerros)
 • työvälineet: maalipensseli, rullatela
 • Työstä CAMEPRIMER P300-primeri pohjustetulle, tasoitetulle, tasaiselle ja kuivalle pinnalle rullatelalla yhteen tai kahteen kertaan.
 • kuivumisaika: 4 tuntia / kerros

02 tuote: TRAVERTINE

 • riittoisuus: 1 kg / m2
 • työvälineet: venetian teräsliippi
 • Työstä TRAVERTINE-laastia ennalta pohjustetulle pinnalle. Peliä kerralla 3 - 5 m2 ala. Tee laastiin haluttua kuviointia venetian teräsliipin avulla. Anna kuivua n. 15 - 20 minuuttia. Kun pinta on hieman kuivunut, siloita pinta teräsliipin avulla. Jätä kuivumaan. Työstä vaiheittain uutta pintaa, kunnes saat koko haluamasi alueen pinnoitettua.
 • kuivumisaika: 12 tuntia

03 tuote: CAMEWAX PEARL

 • riittoisuus: 70 g / m2
 • työvälineet: venetian teräsliippi
 • Kun TRAVERTINE -laasti on kuivunut vähintään 12 tuntia, vahaa pinta venetian teräsliipin avulla ohuelti pearl wax CAMEWAX:11a. Anna kuivua.
 • kuivumisaika: 6 tuntia

Pinnoitteen kuivumisajat

Lämpötilan ollessa + 20 C ja kosteusprosentin 50%.
Kosketuskuiva: 6 tuntia viimeisestä pinnoituksesta.
Täysin kuivunut: 30 vrk

Työvälineiden puhdistus

Käytä lämmintä saippuavettä.

Pinnoitteen puhdistus

Puhdistus voidaan tehdä aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua viimeisen pinnan työstöstä. Ei suositella voimakkaita puhdistusaineita. Käytä laimeaa saippuavettä.

Työolosuhteet

Asennuksen aikana lämpötilan tulisi olla + 10 C ja + 30 C välillä.

Vastuuvapauslauseke

llmoittamamme ohjeet ja suositukset perustuvat kokeisiin ja kokemuksiimme. Ne on tarkoitettu avustamaan käyttäjää löytämään sopivimman työtavan ja saavuttamaan parhaan mandollisen lopputuloksen. Koska käyttäjän työskentelyolosuhteet ovat valvontamme ulkopuolella, emme voi ottaa kantaaksemme vastuuta tuloksista, joita hän saa käyttäessään suosittelemiamme aineita ja ohjeita.