Nestemäiset kangastapetit ja puuvillaiset seinäpinnoitteet

Nestemäinen kangastapetti soveltuu materiaaliksi katon, lattian, seinien ja portaiden pintamateriaaliksi. Se on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen!

Kangastapetin etuja

  • Sisältää luonnonkuituja ja kierrätysmateriaalia
  • Biologisesti hajoava
  • Myrkytön ja hajuton
  • Tasapainottaa huonetilan kosteutta
  • Parantaa akustiikkaa ja vaimentaa ääniä

Hinnat

Pussillinen nestemäistä kangastapettia riittää  tapetin paksuudesta riippuen noin 2-3 m2 pintaa. Yhden pussin hinta vaihtelee 37-80 € välillä, jolloin materiaalin neliöhinnaksi tulee keskimäärin 30 €/m2

Kangastapetin asennuksen 55 €/h sis. alv:n tai tarjouksien perusteella.

Nestemäisen kangastapetin asennus seinään tai kattoon

Yllä olevassa kuvassa nestemäinen kangastapetti asennusvaiheessa ja alemmassa sama tapetti kuivana.

Nestemäisen kangastapetin voi hyvin asentaa myös itse. Katso maahantuojan asennus video tästäTapetteja on saatavilla useita eri sävyjä ja kuoseja. Parhaimman käsityksen niistä saa tutustumalla mallipaloihin paikanpäällä myymälässämme.

Pohjustus
Tapetoitavan pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Poista vanha tapetti ellei se ole tiukasti kiinni samoin irtonainen maali. Tapettia ei saa asentaa suoraan tasoitteen-, kipsilevyn tai paperitapetin päälle. Päällystä naulat ja muu metalli estääksesi läpi lyönnit.

Pohjamaalaus sulkevalla ja vedenkestävällä pohja tai pintamaalilla tai Aku bonn-tapettiprimerilla. Jos epäilet, että pohjassa on likaa, rasvaa, liimaa tai tasoite jäämiä käytä akrostop-maalia.

Tapetointi
Tapetti valmistetaan muoviseen tai ruostumattomasta teräksestä valmistetussa ämpärissä. Pöyhi tapettia ja avaa mahdolliset kuitumöykyt siirtäessäsi tapettia ämpäriin. Lisää tapetin sekaan vettä 4-8 litraa. Anna tapetin vettyä muutamia tunteja ja sekoita uudelleen. Sekoita koko tarvittava määrä kerralla, jotta värin tasaisuus säilyy. Tapetti asennetaan seinään muovista lastaa apuna käyttäen. Tapetin paksuudesta riippuen pinta on märkää useita päiviä, jolloin voi helposti parannella epätasaisia kohtia.

Lattian ja rappusten tapetointi

Oriental Coat tapeteilla voit pinnoittaa myös lattiat. Tapettiliisterin sijaan päällystämiseen käytetään Sun Bonn –tuoteperheen tuotteita Sunn Bonn Primer, Sun Bonn ja Sun Bonn Top, jotta pinnasta saadaan kulutusta kestävä. Pinta on helppo pitää puhtaana ja se on miellyttävän lämmin ja liukumaton jalan alla. Lattiatapetin hinnaksi tulee n.46€/ neliömetri. Se soveltuu erinomaisesti myös rappusiin! Katso video.

Lisätietoja tuotteista ja asennuksista asiakaspalvelu@pisarameri.fi tai 044 978 7299