Nestemäiset kangastapetit ja puuvillaiset seinäpinnoitteet

Nestemäinen kangastapetti soveltuu katon, lattian, seinien ja portaiden pintamateriaaliksi. Kangastapetti on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen.

Kangastapetin etuja

  • Sisältää luonnonkuituja ja kierrätysmateriaalia
  • Biologisesti hajoava
  • Myrkytön ja hajuton
  • Tasapainottaa huonetilan kosteutta
  • Parantaa akustiikkaa ja vaimentaa ääniä

Hinnat

Pussillinen nestemäistä kangastapettia riittää tapetin paksuudesta riippuen noin 2-3 neliön pinta-alalle. Yhden pussin hinta vaihtelee 37-80 € välillä.

Kangastapetin asennukset lasketaan urakkatarjouksina. Pyydä urakkatarjous: asiakaspalvelu@pisarameri.fi.

Nestemäisen kangastapetin asennus seinään tai kattoon

Yllä olevassa kuvassa nestemäinen kangastapetti asennusvaiheessa ja alemmassa sama tapetti kuivana.

Nestemäisen kangastapetin voi hyvin asentaa myös itse. Katso maahantuojan asennusvideo tästäTapetteja on saatavilla useita eri sävyjä ja kuoseja. Parhaimman käsityksen eri vaihtoehdosta saa tutustumalla mallipaloihin paikanpäällä myymälässämme.

Pohjustus
Tapetoitavan pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Poista vanha tapetti, samoin irtonainen maali. Tapettia ei saa asentaa suoraan tasoitteen, kipsilevyn tai paperitapetin päälle. Päällystä naulat ja muu metalli estääksesi läpilyönnit kangastapetin läpi.

Pohjamaalaus sulkevalla ja vedenkestävällä pohja- tai pintamaalilla tai Aku bonn/Grunt -tapettiprimerilla. Jos epäilet, että pohjassa on likaa, rasvaa, liimaa tai tasoitejäämiä, käytä akrostop/timanttistop -erikoispohjamaalia.

Tapetointi
Tapetti valmistetaan muovisesessa tai ruostumattomasta teräksestä valmistetussa ämpärissä. Pöyhi tapettia ja avaa mahdolliset kuitumöykyt siirtäessäsi tapettia ämpäriin. Lisää tapetin sekaan vettä 4-8 litraa. Anna tapetin vettyä muutamia tunteja ja sekoita uudelleen. Sekoita koko tarvittava määrä kerralla, jotta värin tasaisuus säilyy. Tapetti asennetaan seinään muovista lastaa apuna käyttäen. Tapetin paksuudesta riippuen pinta on märkää useita päiviä, joten epätasaisia kohtia voi korjailla vielä seuraavankin päivänä.

Lattian ja rappusten tapetointi

Oriental Coat tapeteilla voit pinnoittaa myös lattiat. Tapettiliisterin sijaan päällystämiseen käytetään Sun Bonn –tuoteperheen tuotteita Sunn Bonn Primer, Sun Bonn ja Sun Bonn Top, jotta pinnasta saadaan kulutusta kestävä. Pinta on helppo pitää puhtaana, ja se on miellyttävän lämmin ja liukumaton jalan alla. Lattiatapetin hinnaksi tulee noin 46€/ m2. Lattiatapetti soveltuu erinomaisesti myös rappusiin! Katso video.

Lisätietoja tuotteista ja asennuksista asiakaspalvelu@pisarameri.fi / 044 978 7299 tai vantaa@pisarameri.fi / 040 755 90 31.